Welcome! To use this support forum, please Login or Join Today!

   

Slider don’t show slides

{name}
Rank

Total Posts: 3

Joined 2013-09-30

PM

 

Hi,

I have 4 slides and don’t show up using Orion theme.
There were working fine for a while, but just stop working.

I just installed some security plugins recently, but uninstalled them after slider stop working.

My site: http://www.emyshor.com

Could be from those plugins? I’ve looked at “cache” directory and changed permissions to 775.

Thanks.

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3667

Joined 2011-04-27

PM

 

The image should shown here (404)
http://www.emyshor.com/wp-content/themes/orion/thumb.php?src=http://www.emyshor.com/wp-content/uploads/2013/10/4.jpg&h=250&w=930

The cache folder is not showing a 403 error:
http://www.emyshor.com/wp-content/themes/orion/cache

TimThumb is not blocked:
http://www.emyshor.com/wp-content/themes/orion/thumb.php

But if I pass a query to it, I get a 404:
http://www.emyshor.com/wp-content/themes/orion/thumb.php?

That leads me to believe it is plugin related. You may want to make sure none of the previously installed plugins left behind anything in your .htaccess file.

775 on the wp-content/themes/orion/cache folder should be sufficient, but some servers require 777.

{name}
Rank

Total Posts: 3

Joined 2013-09-30

PM

 

Thanks.
I’ve removed all the plugins, but for sure they left some files that blocking my slider.
I’ll do a new fresh install, from a backup.

{name}
Rank

Total Posts: 3

Joined 2013-09-30

PM

 

Looks like was the hosting fault.
With this hosting, I have 3 domains.
The main domain is stored in public_html, every new domain has a folder inside named like “emyshor.com”.
My main domain still had the security plugin which was blocking everything on “emyshor.com” folder.

Right now it’s working fine after disabling that plugin.
Thanks.