Welcome! To use this support forum, please Login or Join Today!

   

Google Chrome Content Load Issue

{name}
Rank

Total Posts: 1

Joined 2013-03-04

PM

 

Hello! we have been using the Synapse theme for about a year and all as been well. I recently upgraded to 3.0 and now notice that page don’t always load properly in google chrome. Requires multiple refresh attempts. Looks fine in IE, FF and Opera. Ive ran a page load test, checked that all import files are working and I can’t find the issue. Any help or suggestions would be appreciated.

URL: http://crmbook.powerobjects.com

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3667

Joined 2011-04-27

PM

 

Hi,

I actually just had this happen to me. In Chrome, the ProximaNova font and some Google fonts have trouble painting the text after the page loads. I believe the timing of updating Synapse and this bug in the latest version of Chrome is by cooincidence.

Can you verify if this solved the problem for you as well?
http://stackoverflow.com/questions/22011139/google-fonts-are-not-rendering-on-google-chrome

body {
    -webkit-animation-delay: 0.1s;
    -webkit-animation-name: fontfix;
    -webkit-animation-duration: 0.1s;
    -webkit-animation-iteration-count: 1;
    -webkit-animation-timing-function: linear;
}

@-webkit-keyframes fontfix {
    from { opacity: 1; }
    to   { opacity: 1; }
}
{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3667

Joined 2011-04-27

PM

 

Very nice looking site btw.

{name}
Rank

Total Posts: 1

Joined 2013-03-04

PM

 

Casey, Thank you for your reply and compliment on the site. That didn’t fix the issue, but thanks you pointing out the issue, I was able to resolve via this post: http://stackoverflow.com/questions/22157430/chrome-doesnt-display-text-anymore.

—Love the Theme!