Welcome! To use this support forum, please Login or Join Today!

   

Tabs not working on local installation

{name}
Rank

Total Posts: 14

Joined 2011-09-30

PM

 

Tabbed content displays in linear format on the page.

Please disregard this.

I discovered that this only occurs when logged in to the admin panel. When i logout, the tabs work as they should.

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3667

Joined 2011-04-27

PM

 

Are you referring to the tabs demonstrated here?
http://themes.simplethemes.com/presstige/shortcodes#tabs

Can you provide a screenshot of the problem and what browser/version you’re using?

{name}
Rank

Total Posts: 14

Joined 2011-09-30

PM

 

Wow, you’re quick, Casey!
You responded faster than I was able to edit my post. grin

Seems it only happens when I’m logged into admin panel. I think we’re all set.

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3667

Joined 2011-04-27

PM

 

Well, that’s not good either. I’ll check into it.

{name}
Rank

Total Posts: 14

Joined 2011-09-30

PM

 

I was planning to order the “mobius” theme in a couple of days. That one will be used for a membership site—so the users will in fact, see the tab issue when they’re logged in.

For planning purposes, do you have an an ETA on the fix?

Not rushing you, my friend. Just trying to plan ahead. :-)

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3667

Joined 2011-04-27

PM

 

Hi Dave, I wasn’t able to replicate the issue on my end. That said, Mobius is running the latest and greatest version of the framework which was just built from the ground up in the past few months. I can float you a copy of it, if you’d like to see if the issue exists. I will PM you with the download link.