Welcome! To use this support forum, please Login or Join Today!

   

Slideshow Not Working

{name}
Rank

Total Posts: 5

Joined 2015-03-23

PM

 

So my slideshow on my main page is no longer working as of Wed. Never had a problem with it before.  Tried deleting the slideshow and making another one and it still isn’t working.

http://www.stecequipment.com

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3666

Joined 2011-04-27

PM

 

It looks like you have the “11111” bug which is a result of a change in recent versions of WordPress, however you are not receiving theme updates because the child theme is not installed.

https://www.simplethemes.com/theme-docs/breeze-documentation#207

Your Options are…

A.) The quickest option is to just re-download the package and manually upload the following files to update to the latest version (2.2.0):

wp-content/themes/breeze/functions.php
wp-content/themes/breeze/inc/slides.php
wp-content/themes/breeze/theme-options.php

B.) If you’ve not made any changes to the parent theme files, you can update theme by downloading and replacing your theme files with the latest version.

C.) You could also install the child theme and activate it, however you may have to re-enter and re-save your theme settings. This would, however enable updates and automatically download the latest version for you.

 

 

{name}
Rank

Total Posts: 5

Joined 2015-03-23

PM

 

Thank you.  I manually uploaded all those and it fixed the 11111 bug but the slideshow is still not working. I’m going to try and recreate it and see if it works then.

{name}
RankRankRankRank

Total Posts: 3666

Joined 2011-04-27

PM

 

I noticed the images are displaying properly now. Were you able to sort out the slider issue?

I also noticed the button styles used here:
http://www.stecequipment.com/synthetic-turf-equipment/

To fix this issue, just edit the page (in text/html mode) and change each instance of:

<div class="button

to:

<div class="button-container

https://cl.ly/0l2s3J1R0G3D

{name}
Rank

Total Posts: 5

Joined 2015-03-23

PM

 

Thank you for the button help!! 

But no the slideshow is still not working even after updating themes and functions and slides in the editor. I also installed the child theme and it still is not working. I’ve just placed a static image there for the time being to hold that place of where the slider should be.